Keskeytä Kaspersky Safe Kids ja jatka sen käyttämistä

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Voit keskeyttää Kaspersky Safe Kidsin toiminnan määritetyksi ajanjaksoksi. Kun keskeytät Kaspersky Safe Kidsin, mitään rajoituksia ei huomioida. Lapsi voi vierailla kielletyillä verkkosivustoilla, käyttää kiellettyjä sovelluksia ja käyttää rajoittamattomasti aikaa tietokoneella.

Sovellus jatkaa automaattisesti, kun määrittämäsi ajanjakso on päättynyt.

Voit keskeyttää Kaspersky Safe Kidsin vain lapsesi tietokonetilillä. Kaspersky Safe Kidsiä ei voi keskeyttää vanhemman tietokonetililtä tai etäyhteydellä toiselta tietokoneelta.

Keskeytä Kaspersky Safe Kids tietokoneella

Voit jatkaa Kaspersky Safe Kidsin käyttämistä manuaalisesti odottamatta määritetyn ajanjakson päättymistä.

Jatka Kaspersky Safe Kidsin käyttämistä